Uncharted 2, Uncharted 3 ve The Last of Us PS3 Çok Oyunculu Sunucuları Yarın Kapatılıyor

03.09.2019 12:27 Gazali Çetinkaya

 
PlayStation 3'teki The Last of Us, The Last of Us: Left Behind, Uncharted 2: Among Thieves ve Uncharted 3: Drake's Deception ile PlayStation Vita'daki Uncharted: Fight for Fortune sürümlerinin çok oyunculu mod sunucuları 4 Eylül 2019 [03:00 TSİ] tarihinden itibaren kapatılacak.
 
Bu tarih itibarıyla bu oyunların çok oyunculu oynama ve tüm çevrimiçi özellikleri sonlandırılacak. Sadece tek oyunculu olarak oynanabilecek.

PlayStation 4'te yer alan Naughty Dog oyunlarına ait çok oyunculu mod sunucuları ve destek, PlayStation 3'teki sunucuların kullanımdan kaldırılmasından etkilenmeyecek. PlayStation Vita'daki Uncharted: Golden Abyss de etkilenmeyecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 7 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler