Uncharted 2'de Twitter Desteği Bulunacak

Oyunun halka açık betası ise 29 Eylülde başlatılacak.
17.09.2009 17:45 Ersin Kılıç

Oyunu ön sipariş edenler için dün başlatılan ikinci multiplayer demosu ile birlikte oyunda yer alacak olan yeni bir yenilikte ortaya çıktı.
 
Uncharted 2 : Among Thieves'te twitter desteği bulunacak. Oyunun ayarlar kısmında bulunan Twitter seçeneğine girdiğinizde kullanıcı adı ve parolanızı onaylayacaksınız. Yapacağınız ayar ile bu girişi ilerki dönemler için otomatiğe de alabiliyorsunuz.
 
Oyuna girdiğinizde, bir sinematik video yüklediğinizde, bölüm bitirdiğinizde, multiplayer modunda kazandığınız paralar ve aldığınız Trophy'ler anında twitter hesabınıza yansıyabilecek. Dilerseniz bu ayarlardan istediklerinizin hesabınıza yansımasını sağlayabileceksiniz.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 2 : Among Thieves Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler