Uncharted 2'den Türkiye Manzarası!

İşte ülkemizde geçen ve antika bir gaz lambası çalma görevinin bulunduğu bölüme ait ilk ekran görüntüsü.
18.09.2009 21:26 İhsan Aktı

Naughty Dog'un merakla beklenen Ps3 oyunu Uncharted 2'nin Türkiye'de geçen bölümüyle ilgili ufak detaylar ve bu bölüme ait ilk ekran görüntüsü açığa çıktı.

Daha önceden bilindiği üzere  Naughty Dog'dan Evan Wells detay vermeksizin oyunun Türkiye'de başlayacağını açıklamıştı. Gamesradar'ın Uncharted 2 incelemesiyle birlikte  oyunun ülkemizde geçen bölümünde bir müzeden antika bir gaz lambası çalma görevini üstleneceğimiz resmen belli oldu.

Komik hazine avcısı Nathan Drake'in yeni maceralarını konu alan ve eşsiz bir aksiyon deneyimi  yaşatması planlanan  Uncharted 2 , Avrupa'da 16 Ekim'de raflardaki yerini alacak.

kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 2 : Among Thieves Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler