Uncharted 2'nin Yapımı Tamamlandı

Bu ayın sonunda PSN'de yayınlanacak olan Uncharted 2 multiplayer demosuna göz atmayı unutmayın.
11.09.2009 07:53 İhsan Aktı

E3 2009 ve GamesCom 2009 fuarlarında bir çok ödüle layık görülen ve yılın merakla beklenen oyunlarından birisi olan Uncharted 2: Among Thieves'in yapımı tamamlandı.

Bununla birlikte GameInformer dergisinden Andrew Reiner'ın twitter blog'undaki "Uncharted 2 inceleme sürümüm bugün elime ulaştı.Herkes beni yalnız bıraksın" notu ile oyunun inceleme sürümlerinin dergilere yollanmaya başladığı da anlaşıldı.

Naughty Dog Engine 2.0 adlı grafik motoruyla hazırlanan ve esprileriyle kırıp geçiren hazine avcısı Nathan Drake'in yeni macarelarını konu alan Uncharted 2: Among Thieves , Ekim ayının ortalarında piyasaya sürülecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 2 : Among Thieves Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 22 Dk önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 1 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler