Uncharted 2'ye Single Demo Çıkmayacak!

Oyunun ikinci multiplayer demosunun GamesCom fuarında duyurulması bekleniyor.
13.08.2009 12:08 Ersin Kılıç

Playstation 3'ün en çok beklenen oyunlarında üst sıralarda yer alan Uncharted 2 : Among Thieves için tek kişilik oyuncu modu demosu çıkmayacağı açıklandı.
 
Hatırlayacağınız gibi oyun için ilk multiplayer beta demosu haziran ayında yayınlanmıştı. Oldukça beğenilen ilk multiplayer beta sonrasında ise geçtiğimiz günlerde ikinci bir multiplayer beta söylentileri yayılmış fakat bu söylentilere henüz resmi bir açıklama getirilmemişti. Bugün ise oyunun tek kişilik modu için bir demo yayınlanmayacağı duyuruldu.
 
Bu konu ile ilgili 1Up sitesine açıklama yapan Naughty Dog'tan Amy Hannig oyun için böyle bir planları olmadığını belirtti.
 
Naughty Dog başkanı Evan Wells ise "Yaklaşık 12-15 saat arası sürecek olan bir oyun deneyimini 15 dakikaya sığdırmak pek mantıklı gelmiyor." diyerek oyun için böyle bir demo gelmeyeceğini kesin bir dil ile belirtmiş oldu.
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 2 : Among Thieves Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 2 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 2 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler