Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, Bir Kez Daha Ertelendi

23.12.2015 17:09 Samet Konuksal


    Normalde çıkışı için bu senenin son dönemi gösterilen fakat daha sonrasında 2016'nın Mart ayına ertelenen Uncharted 4'ü bekleyenler için bir kez daha kötü bir haber var. Naughty Dog ile Sony, Uncharted 4'ün ikinci kez ertelendiğini duyurdu.
 
    Yapılan açıklamalarda oyunun yapım aşamasının yavaş yavaş sonlarına gelinmesine rağmen, Naughty Dog'un vizyon ve standartlarına uygun haline gelmesi için yapılacak çalışmalar adına daha fazla süreye ihtiyaç duyulduğu belirtildi. Bununla beraber Uncharted 4'ün çıkışı 26 Nisan 2016 tarihine ertelendi.
 
    Uncharted 4, ülkemizde de Türkçe altyazı ve dublaj desteğinin haricinde resmi bir şekilde Türkçe alt başlık ile 'Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu' adıyla satışa sunulacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler