Uncharted 4 Çıkış Tarihinden Önce Satıldı!

Nathan baya hızlı çıktı.
26.04.2016 16:20 Burak Oruç


    Dün gece Amazon tarafından, oyunu ön sipariş yapan bazı kullanıcılara ürününüz(Uncharted 4: A Thief's End) kargoya verilmiştir bildirimleri gönderilmiş. Fotoğraflar Twitter'da çok hızlı şekilde yayılırken PCGames.de ve ThisGenGaming.com ise Amazon'un Almanya ve Amerika'da oyunu erkenden kargoya verdiğini öne sürdü.

    VideoGamer.com oyunu İngiltere'deki CEX isimli bir mağazadan kutulu olarak satın almış olan Shabz nickli kullanıcıyla iletişime geçmiş. Shabz: "Aslında kendime kamera lensi almaya gitmiştim. Kasaya geldiğimde kasiyerin yanındaki raflarda duran Uncharted 4 kopyalarını gördüm, bir tane Uncharted 4 alabilir miyim diye sordum. Kasiyer hemen raftan bir kopya alıp kasaya koydu. Oyunun fiyatı 55£'du."

    Shabz buna ek olarak, oyunun ilk iki bölümünü oynadığını ve bir kaç frame düşmesine rastlasa da şu ana kadar kayda değer bir sorunla karşılaşmadığını ve oyunun bol aksiyonlu sahnelerde bile iyi kare saniye oranlarıyla çalıştığını da söylemiş.

    Oyunun eski çıkış tarihi 26 Nisan'dı. Bu duruma, mağazanın veri tabanında oyunun çıkış tarihinin güncellenmemiş olması sebep olmuş gibi görünüyor.

    Oyunun PSN çıkışı gerçekleşmediğinden henüz; trophy listesine erişmek ve trophy
kazanmak, çok oyunculu modlara giriş yapmak ve DLC kodu aktif edebilmek mümkün değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 50 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 1 Saat önce Stratejinin Öncüsü: Command & Conquer Serisinin Oyunları 2 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Stratejinin Öncüsü: Command & Conquer Serisinin Oyunları 1 Saat önce Dövüşün Efsanesi: Street Fighter Video Oyunu Serisinin Yolculuğu 2 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler