Uncharted 4 - PS4 Pro vs. PS4 Grafik Karşılaştırması

12.09.2016 03:15 Gazali Çetinkaya

   Sony, standart PlayStation 4'e göre daha üstün model PlayStation 4 Pro'yu 7 Eylül akşamı duyurdu ve belki de yakın zamanda en çok göreceğimiz video konseptlerinden birisi PS4 vs. PS4 grafik karşılaştırması videoları gelmeye başladı.
 
   Bu karşılaştırma videosu ise geçtiğimiz günlerde Rise of the Tomb Raider - PS4 Pro & Xbox One Grafik Karşılaştırma Videosu'nu yapan Cycu1 adlı kullanıcıdan geldi. Cycu1 bu kez Uncharted 4'ün PS4 Pro'dan paylaşılmış 4K görüntülerini standart model ile karşılaştırdı. Bu videoya da aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
 
 
 

 
   Sony'nin standart PlayStation 4'e göre daha güçlü olarak sunacağı PS4 Pro ise 10 Kasım tarihinde 399 dolar fiyatıyla, standart modele göre %30 daha küçük, %16 daha hafif ve %28 daha az enerji tüketimi yapan Slim modeli ise 15 Eylül tarihinde 1299 TL fiyat ile satışa çıkacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 4 Saat önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 4 Saat önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 4 Saat önce Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu 5 Saat önce Stellar Blade İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Boss Modu Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler