Uncharted 4: a Thief's End'de Her Karakter için Birden Fazla Model Kullanılıyormuş

22.06.2014 01:19 Ömür Gencer


     Bu yılın E3 festivalinde en dikkat çeken yapımlardan biri de şüphesiz Uncharted 4: a Thief's End'di. Yayınlanan videonun bu kadar gerçek görünmesi oyun dünyasını adeta yerinden oynattı. Disco Pixel'in kurucusu   Trevor Stricker, oyunun bu kadar gerçekçi görünmesi hakkında ilginç bir açıklama yaptı.
 
     Stricker, oyundaki her bir karakter için farklı birden fazla model kullanıldığını ve oyundaki karakterin mesafesine göre bu detay oranının değiştiğini belirtti. Yani karakterimiz Drake'i yakından görürken oyun detaylı olan modelli gösteriyor, Drake ön planda değilken de az detaylı olan model kullanılıyor.
 
     Bilgiler Naughy Dog çalışanları tarafından verilmediği için böyle bir yöntemin kesin olarak kullanıldığını söyleyemeyiz fakat Stricker'ın Dreamcast döneminden beri oyun tasarımcılığı yaptığını göz önüne alırsak böyle bir yöntemin kullanılması oldukça muhtemel.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler