Uncharted 4'te Donut Drake Olmayacak

07.04.2016 13:20 Tunahan Safdır

    
     Uncharted serisi, bugüne dek aksiyon dolu sahneleriyle olduğu kadar mizahi yönüyle de akıllarda yer etti. Bunun en önemli örneklerinden biri de hiç kuşkusuz Donut Drake!
 
     Nathan'ın, isminden de anlaşılacağı üzere donut sevdası yüzünden şişmanlamış hali olan Donut Drake serinin önceki 3 oyununda da yer almış ve Uncharted 2: Among Thieves ile Uncharted 3: Drake's Deception'un online modlarında oynanabilir karakter olarak da karşımıza çıkmıştı.
 
     Uncharted 4'ün Sanat Yönetmeni Neil Druckmann konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Artık kimsenin fiziksel görünümü yüzünden kahkaha atmak istemiyoruz" dedi. Anlaşılan yapımcı ekip kilo problemini alaycı bir tavırla kullanmaktan uzaklaşmayı tercih etmiş. Yapımcı ekibin bu konudaki hassasiyetinden dolayı sevinsek de Donut Drake'in de sevenlerinin gönlünde ayrı bir yeri olduğunu düşünerek kendisini yeni oyunda göremeyecek olmak üzücü.
 
     Uncharted 4: A Thief's End'in 10 Mayıs tarihinde PlayStation 4 için çıkış yapacağını hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 30 Mayıs Marvel’s Spider-Man 2 Satışları 11 Milyona Ulaştı 30 Mayıs Cyberpunk 2077 İçin FSR 3 Güncellemesi Gelebilir 30 Mayıs Eski Forza Horizon Ekibinden Yeni Yarış Oyunu Geliyor! 30 Mayıs Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'dan Oynanış Videosu 30 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler