Uncharted 4'ün Fotoğraf Modundan Etkileyici Görseller

16.05.2016 15:14 Gazali Çetinkaya

 
   Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu görsel olarak gerçekten üst düzey bir oyun ve bu kalitedeki bir oyuna fotoğraf modu koyulduğu zaman ise yaratıcı oyunculara sadece sanatsal tablolar ortaya çıkarmak kalıyor.
 
   Oldukça çeşitli olan fotoğtaf modunda gözükmesini istemediğimiz karakterleri çıkarabilme gibi seçeneğimiz de var. Onun dışında fotoğrafları Cel shaded, siyah beyaz gibi yapma seçeneklerimiz de mevcut. 
 
   Yayınlanan fotoğrafların bazılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Eğer sizinde bu tarz çalışmalarınız varsa lütfen yorum kısmında bizimle paylaşın.
 
   Son olarak fotoğraflarda spoiler bulunabilir, uyarımızı yapalım. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 17 Dk önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler