Uncharted 4'ün Hikaye Modu 14 Saat Civarında Sürüyor

01.05.2016 14:51 Gazali Çetinkaya

 
   Uncharted 4: A Thief's End'in çalınması ve henüz resmi olarak çıkmadan birçok kullanıcının oyunu oynamasından sonra yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Easter egg haberinden sonra gelen bilgi ise oyunun hikaye modunun kaç saat sürdüğüyle ilgili.
 
   Oyunu bitiren kullanıcıların paylaştığı bilgiye göre oyunun hikaye modu 14 saat civarında sürüyor. Bunun dışında oyunda herhangi bir frame rate düşmesi yaşanmadığı sabit 30 olduğu söylenen yorumlar arasında. 
 
   Uncharted 4: A Thief's End 10 Mayıs 2016 tarihinde PlayStation 4 konsoluna özel olarak Türkçe dublaj ve altyazı seçeneğiyle raflarda olacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 104 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler