Uncharted 4'ün Oyun Yönetmeni Justin Richmond, Naughty Dog'tan Ayrıldı

27.03.2014 22:03 Samet Konuksal


    Sony için gerçekten ilginç bir ay oluyor. Nelerin yaşandığını tam olarak bilemiyoruz fakat Sony çatısı altındaki birinci parti stüdyolarında işten çıkarmalar ve iş bırakmalar devam ediyor. Gelen son haber, Naughty Dog'tan. 
 
    Daha önce yeni Uncharted oyununun kadrosunda yerini alan ve Uncharted serisinin yaratıcıları arasında bulunan Amy Hennig'in Naughty Dog'tan ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise, PS4 için geliştirilen Uncharted'ın oyun yönetmeni Justin Richmond'ın Naughty Dog'tan ayrıldığıyla ilgili bir haber geldi.
 
    Uncharted serisinin ikinci oyununun multiplayer bölümlerini üstlenen, Uncharted 3 ve henüz ismi belli olmayan PS4'e özel Uncharted oyununda da oyun yönetmenliği yapan Justin Richmond'ın Naughty Dog'tan sonraki durağı Riot Games olacak. Açıklamalara göre Richmond, League of Legends ile tanıdığımız firmada 'yenilikçi bir işin' parçası olacak.
 
    Daha önce Uncharted'ın resmi duyurusunda Sony tarafı, geliştirici ekibi "Uncharted serisinin deneyimli isimleri Amy ve Justin'in başını çektiği takım" cümlesiyle başlayan bir şekilde tanıtıyordu. Şimdi ise Amy Hennig ile Justin Richmond ayrılmış durumda. Bakalım ileride serinin geleceği nasıl şekillenecek?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intel Extreme Masters Dallas 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi Başladı! 31 Mayıs Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 31 Mayıs Until Dawn Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 31 Mayıs God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 31 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler