Uncharted 4'ün Satış Miktarı Açıklandı

05.01.2017 05:11 Gazali Çetinkaya

 
   Sony Interactive Entertainment, Naughty Dog'un geliştirmiş olduğu başarılı aksiyon-macera oyunu Uncharted 4'ün satışlarını açıkladı.
 
   Sony'nin açıklamasına göre de Uncharted 4, çıkışından 21 Aralık 2016 tarihine kadar olan sürede 8.7 milyon adet sattı.
 
   Sony daha öncesinde Uncharted 4 satışları ile ilgili bir tek ilk hafta performansını paylaşmıştı ve o haberi de hatırlayacak olursak, Uncharted 4 ilk haftasında 2.7 milyon satarak Kuzey Amerika'da PlayStation 4 için çıkmış en hızlı satan 1. parti firma oyunu olmuştu.
 
   Sony'den Shawn Layden, Uncharted 4'ten 7-10 milyon arası bir satış beklediklerini oyun çıkmadan önce söylemişti ve şu ana kadar da 8.7 milyon satış ile beklenti karşılanmış gibi görünüyor.
 
   PlayStation 4'e özel olarak sunulan Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, 10 Mayıs 2016 tarihinde çıkış yaptı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 64 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 2 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 3 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 4 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler