Uncharted 4'ün Single Player DLC'sini Yakın Zamanda Oynayamayacağız

29.06.2016 01:18 Gazali Çetinkaya

 
   Uncharted 4'ün ilk multiplayer DLC'sinin tanıtıldığı canlı yayın esnasında geliştirici ekip single player kısmına da değindi.
   
   Single player DLC'sine oyunun çıkış zamanına kadar başlamadıklarını belirten Naughty Dog İletişim Direktörü Arne Meyer, üzerinde çalışmak için biraz zamana ihtiyacı olduklarını ancak en kısa sürede oyunculara DLC hakkında bilgi vermenin mümkün olacağını belirtti. 
 
   The Last of Us'ta yaptıkları hikaye odaklı DLC'den memnun kalan ekip bunu Uncharted serisinde ilk defa yapacak ve başarılı olacaklarına da şüphemiz yok. Sadece biraz daha zamana ihtiyaçları var.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler