Uncharted 4'ün İlk Haftasındaki Satış Rakamları Açıklandı

23.05.2016 17:32 Gazali Çetinkaya

 
   SCEA pazarlama müdürü Asad Qizilbash, PlayStation Blog üzerinden Uncharted 4'ün ilk haftasındaki satış rakamlarını açıkladı.
 
   10 Mayıs tarihinde çıkışını gerçekleştiren Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ilk hafta itibarıyla 2.7 milyon satış gerçekleştirmeyi başarmış durumda. Ayrıca bu satış rakamıyla da Kuzey Amerika'da PlayStation 4 için çıkmış en hızlı satan 1. parti firma oyunu unvanını da ele geçirdi.
   
   Geçen haftalarda Uncharted serisinin toplam satışlarından bahseden Shawn Layden serinin toplamda 28 milyon sattığını ve Uncharted 4 için 7 ila 10 milyon arasında bir beklentide olduğu haberini yapmıştık. 
 
   Uncharted 4'ün ilk hafta satışlarından sonra beklentilerin üstüne çıkarak seri toplamda 40 milyona ulaşacak gibi gözüküyor. Halihazırda İngiltere'de en çok satanlar listesinde de başa oturan Uncharted 4 bakalım ilerleyen günlerde satış konusundaki başarışndan tekrar söz ettirecek mi?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 42 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 1 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler