Uncharted 5'de Nathan Drake Yer Almayabilir

11.01.2016 17:24 Pozan Erten


 
     Naughty Dog'un harika oyun serisi Uncharted, bildiğiniz üzere 4. oyunu A Thief's End ile bu sene içerisinde Playstation 4 sahipleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Oyun ilk açıklandığında isminden yola çıkarak üretilen teoriler ise oyunun finali ile birlikte gerçeğe dönüşecek gibi.

     Naughty Dog yetkilileri oyunun Nathan Drake'in son macerası olacağını daha önce söylemişlerdi. Fakat kreatif direktör Neil Druckmann son yaptığı açıklamalar ile bir yandan konuya açklık getirirken bir yanda da kafalarda yeni soru işaretleri doğurdu. Druckmann,Uncharted markasının Sony'nin elinde olduğunu dile getirerek, isterlerse Uncharted 5 isimli bir oyun yapabileceklerini söyledi. Ama bunun üzerinde söylediği ise hayli ilginçti. "Sony 5. bir Uncharted oyunu yapabilir ama 4. oyunun hikayesine baktığımızda Nathan Drake'in bu oyunda olması oldujkça güç.."

     Druckmann'ın bu söylemlerinin kuşkusuz ilk akla getirdiği yeni Uncharted oyununda Nathan Drake'in ölecek olması. Tabii kendisi mesleği tamamen bırakıp, gizli bir ölüm planlayarak da ortadan kaybolabilir. Gerçekten ölse bile, Sony yeni bir Uncharted oyunu olarak Nathan'ın eski bir hikayesine de odaklanabilir. Bunların hepsini ilerleyen yıllarda hep beraber göreceğiz. Ama olası bir Nathan Drake ölümünde ne kadar üzüleceğimizi de çok iyi biliyoruz..

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler