Uncharted Filmi Bir Kez Daha Yönetmensiz Kaldı

31.12.2019 01:49 Özgür Eroğlu

 
 
Yönetmenini sürekli kaybeden, oyun dünyasının önemli oyunlarından biri olan Uncharted'ın filmi bir kez daha yönetmenini kaybetti. Bu haber ile birlikte büyük ihtimalle, filmin 18 Aralık 2020 olan vizyon tarihi değişecektir.
 
Yönetmenin bu sefer kaybedilmesinin sebebi ise Tom Holland ve yönetmenin takvimlerinin birbirini tutmaması. Elbette yönetmen ile anlaşılmadan önce bu durum kontrol edilmiştir ancak yönetmenin seçilmesinden sonra, yeni Spider-Man filmi için anlaşıldı. Bu durum da Tom Holland'ın takvimini doldurdu ve film, başka bir yönetmen arayışına girdi. 
 
Filmin yeni yönetmeni kim olacak belli değil ancak şu ana kadar filmin kaybettiği yönetmenler şöyle: Shawn Levy, Dan Trachtenberg ve Travis Knight. Filmin başrol oyuncuları ise en azından daha hiç değişmedi. Ana karakter Drake'i Tom Holland, diğer ana karakter Sully'i ise Mark Wahlberg canlandıracak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted Film Platformlar: PC Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 16 Temmuz 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler