Uncharted Filminde Ailemiz de Olacak

02.12.2010 11:07 Alkan Adakaner

 
 
    Oyunların filmlerinin nasıl berbat edildiğine sık sık rastlıyoruz. Bazı oyun filmlerinin senaryo ve konsepti de o kadar değiştiriliyor ki, oynadığımız oyunlarla ortak bir yanlarının kalmadığını görüyoruz.
 
    Uncharted'ın filmi de pek iyi olmazsa şaşırmayacağız, çünkü oyundan farklı bir Nathan Drake karşımıza çıkacak. Bu neslin en iyi oyunları arasında (belki de en iyisi) gösterilen Uncahrted'ın filminin yönetmeni David O. Russell'ın Nathan Drake'e bir sürprizi var.
 
     Şu ana kadar filmin senaryosunun yarısının bitirildiğini söyleyen Russell, Nathan Drake'i sadece bir hazine avcısı olarak değil, aynı zamanda ailesi ile de uğraşan bir kişi olarak tasarladıklarını söyledi.
 
     Böyle bir şeyin oyunlardan tanıdığımız Nathan Drake'in karakterine de yaşam tarzına da uygun olmadığını söylemeye sanırım gerek yok, ama yönetmen oldukça kararlı görünüyor; çünkü birkaç filmde bu aile dinamiğini kullanacaklarmış.
 
     Biz Nathan Drake'i oyunlardaki gibi kıl payı ölümlerden kurtulan, yaramaz bir kişi olarak düşünürken yönetmenin böyle bir şey düşünmesi açıkçası pek de hoşumuza gitmedi.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 2 : Among Thieves Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler