Uncharted Filminden Sully'nin Olduğu İlk Görsel Paylaşıldı

25.10.2020 15:53 Özgür Eroğlu

Oyun dünyasının en popüler yapımlarından biri olan ve bir süredir filme uyarlanmaya çalışan Uncharted'ın yapımına geçtiğimiz ay başlanmıştı. Birkaç gün önce de filmin ana karakteri Nathan Drake'in olduğu bir görsel paylaşılmıştı.
 
Geçtiğimiz saatlerde de filmin bir diğer ana karakteri Sully'den ilk görsel paylaşıldı. Sully karakterini Mark Wahlberg canlandırıyor. Bu görsele bakılınca, filmin Nathan'ın gençliğini anlattığı net bir şekilde belli oluyor, çünkü Suly de hala orta yaşlarında. Ancak bıyık ayrıntısı nedense beni film için heyecanlandırdı.  
 
Filmin vizyon tarihi 16 Temmuz 2021. Filmin başrolllerinde Tom Holand, Mark Wahlberg ve Antonio Banderas bulunuyor. Filmin yönetmenliğini ise Ruben Fleischer yapacak.  
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted Film Platformlar: PC Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 16 Temmuz 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler