Uncharted Filminden Yeni Görseller

02.01.2021 18:22 Gazali Çetinkaya

Sony Pictures, Uncharted filminden dört adet yeni görsel yayınladı.

Dünya haritası, at üstünde birinin bulunduğu eski bir heykel ve anahtar olarak kullanılabilen değerli taşlarla süslü bir altın haç gösteriliyor.
 
Naughty Dog'un başarılı aksiyon macera serisinin temel alan film genç Nathan Drake'in hikayesine odaklanacak. Nathan Drake rolünde başrolde Tom Holland yer alıyor. Victor Sullivan'ı Mark Walhberg ve Chloe Frazer'ı Sophia Ali canlandıracak. Diğer açıklanan oyuncular Antonio Banderas, Tati Gabrielle, Patricia Meeden ve Sarah Petrick. 
 
Yönetmen koltuğunda ise daha önce Zombieland, Zombieland 2, Suç Çetesi ve Venom: Zehirli Öfke'yi yöneten isim Ruben Fleischer bulunuyor.
 
16 Temmuz 2021'de yayınlanacak.
 
IMDb sayfası: imdb.com/title/tt1464335/
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 9 Dk önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 46 Dk önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 7 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler