Uncharted Filmine Ait Önemli Bilgiler Sızdırıldı!

18.04.2015 22:28 Ömür Gencer


      Geçtiğimiz sene Kuzey Kore'nin Sony Pictures'ı hacklemesiyle pek çok bilgi sızdırılmıştı. Wikileaks'e koyulan bu bilgiler arasında Uncharted filmine ait detaylar ortaya çıktı.
 
      Bilgilere göre Sony Pictures, Uncharted filminin National Treasure'a benzer bir yapıda olmasını istiyor ancak Uncharted filminin daha derin bir ilişki içermesini ve National Treasure gibi "yumuşak ve saçma" olmamasını istiyor. Ortaya çıkan detaylar şöyle:
 
      Senaryo "saçma ve aptalca" olmayacak.
      Nathan ve Elena arasında National Treasure'da olduğundan daha iyi bir ilişki bulunacak. İki karakter arasındaki ilişki daha eğlenceli ve seksi olacak. National Treasure'daki sıkıcı romantik gerilim gibi değil.
      Uncharted, "yoğun ve yetişkinler için daha çekici olacak" ancak gençlere de hitap edecek.
      Film, Dan Brown (The Da Vinci Code) ve Tomb Raider'ın birleşimine benzer "eğlenceli yaz macera filmi" olacak.
      Yönetmen Seth Gordon, proje için oldukça heyecanlı ve film için kısa bir konsept video göndermiş. 
       Mark Wahnlberg hala projedeyken filmde yeşil perdeli sahnelerin daha az, gerçek mekanlarda çekilen sahnelerin de daha çok olmasını istemiş çünkü Wahnlberg, Nathan Drake'in Indiana Jones'dan çok Jason Bourne'a benzemesini istiyormuş.
      Nathan Drake için düşünülen diğer oyuncular Chris Hemsworth (Thor) Channing Tatum (Magic Mike).
      Avustralya ve Meksika filmin çekileceği olası yerler olarak görülüyor.
 
        Bu bilgiler arasında bazı değişen bilgilerin olduğunu belirtelim. Örneğin Mark Wahnlberg artık Nathan Drake'i oynamayacak. Bahsettiğimiz film 2016'nın Haziran ayında beyaz perdedeki yerini alacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 23 Dk önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler