Uncharted Filminin Yönetmeni Ayrıldı

23.08.2019 03:40 Özgür Eroğlu

 
Sony'nin PlayStation için geliştirdiği Uncharted serisinin bildiğiniz üzere filmi yapılıyor.Film yapım aşamasında oldukça zorluk yaşamıştı ancak sonunda oyuncusunu ve yönetmenini bulmuştu. Spider-Man filmlerinden tanıdığımız Tom Holland, Uncharted filminin başrolü olan Nathan Drake karakterini canlandıracaktı. Filmi yönetmeni ise 10 Cloverfield Lane, Black Mirror yapımlarından tanıdığımız Dan Trachtenberg olacaktı. Bugün çıkan habere göre filmin yönetmeni Dan Trachtenberg filmin yönetmenliğini bıraktı. Tom Holland hala filmin başrolünde ancak ilerleyen günlerde neler olur bilmiyoruz. Uncharted serisinin son oyunu olan Uncharted 4'ün tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Uncharted 3: Drake’s Deception'da yaşanan olayların üzerinden geçen üç yıldan sonra Nathan Drake, servet avcılığı dünyasını büyük ölçüde arkasında bırakır. Fakat Drake’in kardeşi Sam, hayatını kurtarması için ondan yardım ister ve Drake'e karşı koyamayacağı bir macera teklifi sunmasıyla kaderin yön değiştirmesi fazla uzun sürmez.
 
Kaptan Henry Avery’nin uzun zaman önce kaybolmuş hazinesinin peşine düşen Sam ve Drake, Madagaskar ormanlarının derinliklerindeki korsan ütopyası Libertalia'yı bulmak için yola koyulur. Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, oyuncuların Avery'nin hazinesini aramaları için orman adalarına, uzaklara yayılmış şehirlere ve karla kaplı dağlara kadar tüm dünyada geçen bir yolculuğa götürüyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 25 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler