Uncharted Filminin Yönetmeni Shawn Levy Görevini Bıraktı

20.12.2018 18:20 Gazali Çetinkaya

 
Çelik Yumruklar, Müzede Bir Gece ve Stranger Things'in birkaç bölümünü yönetmesiyle tanıdığımız Shawn Levy Uncharted filminin yönetmenliği görevini bıraktı.
 
The Hollywood Reporter'ın haberine göre Shawn Levy, 20th Century Fox tarafından yeşil ışık alan video oyun temalı film Free Guy'ı yönetecek ve bu sebeple Uncharted filminde daha fazla görev almayacak.  
 
Daha fazla yeni bilgi açıklanmadı. Uncharted filmi ile ilgili son gelişmeleri hatırlayacak olursak, film prequel olacak ve Uncharted 3: Drake's Deception'dan esinlenen filmde Nathan Drake'in gençlik yıllarına odaklanılacak. Genç Nathan Drake karakterini Tom Holland canlandıracak. 1996 doğumlu Tom Holland'ı yeni Peter Parker / Spider-Man olarak tanıyoruz. Uncharted filminin senaristi ise Joe Carnahan. Kendisi daha öncesinde A-Takımı, Gri Kurt, Smokin' Aces ve The Blacklist gibi projelerde yer aldı. Söylentiler Breaking Bad dizisinin başrol oyuncusu Bryan Cranston'ın filmde büyük bir rol alacağı yönünde ancak bu bilgi henüz doğrulanmadı.

Uncharted filminin ne zaman vizyona gireceği belli değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 57 Dk önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 1 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler