Uncharted Serisinin Satış Rakamları Açıklandı

12.05.2016 11:05 Gazali Çetinkaya

 
   Fox Business'a Uncharted 4 hakkında konuşan Shawn Layden Uncharted serisinin toplam satış rakamlarından bahsetmeyi de ihmal etmedi.
 
   Yapılan açıklamaya göre Uncharted 1, 2, 3 ve PS Vita'da bulunan Golden Abyss oyunları şu ana kadar toplamda 28 milyon satmayı başarmış. Shawn Layden, Uncharted 2'nin çıkışından sonra satışların daha çok yükseldiğini de ekledi.
 
   Sadece PlayStation konsoluna özel bir oyun olduğunu düşünürsek oldukça iyi rakamlar diyebiliriz. Çıkışı daha taze olan Uncharted 4 için beklenilen satış miktarı ise 7 ila 10 milyon arasında. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 2 Saat önce Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 2 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 3 Saat önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 4 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler