Uncharted: The Nathan Drake Collection PS4 için Geliyor

04.06.2015 11:09 Alkan Adakaner


     Sony bir yandan Uncharted 4'ü Playstation 4 ekranlarına getirmek için yoğun çaba harcarken bir yandan da serinin ilk 3 oyununu da yeni nesle getirmeyi amaçlıyor. PSN'in sitesinde Uncharted: The Nathan Drake Collection ortaya çıktı.
 
   Her ne kadar bu koleksiyona ait görsel ve sayfa kısa sürede kaldırılsa da artık serinin ilk 3 oyunu olan Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves ve Uncharted 3: Drake’s Deception'ın Playstation 4'e geldiği kesinleşti diyebiliriz.
    
     Muhtemelen en geç Sony'nin E3 2015'teki basın konferansında Uncharted: The Nathan Drake Collection'ın duyurusu yapılacaktır. Bu 3 oyunun da 1080p ve 60 fps desteğiyle gelmesi, bütün ek içeriklerin de ücretsiz sunulması bekleniyor.
 
    The Last of Us, God of War 3 gibi oyunlardan sonra Uncharted serisinin PS3'teki oyunlarının da Playstation 4'e taşınması pek şaşırtıcı değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 52 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords of the Fallen İçin Yeni Güncelleme Boss Modunu Ekliyor 7 Dk önce İzometrik MMO Path of Exile 2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı 49 Dk önce Vampir Temalı EvilVEvil'in Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 30 Mayıs Marvel’s Spider-Man 2 Satışları 11 Milyona Ulaştı 30 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler