Uncharted: The Nathan Drake Collection'ın Çıkışına İlk Gün Güncellemesi Eşlik Edecek

26.09.2015 02:43 Ömür Gencer


      Çıkışına az bir süre kalan Uncharted: The Nathan Drake Collection, hakkında yeni bilgiler gelmeye başladı. Belirtilene göre oyunun çıkışına eşlik edecek bir ilk gün güncellemesi oyuncuları karşılayacak.
 
       1.00 kodlu bu güncellemenin yapacağı değişiklikler arasında oyunu daha stabil hale getirecek düzenlemeler, işitsel ve görsel düzeltmeler, bazı küçük oynanış hataları ve performans optimizasyonu bulunuyor.
 
      9 Ekim'de PlayStation 4'e özel olarak çıkacak yapım için 29 Eylül'de bir demo paylaşılacak. İlk üç Uncharted oyununu aynı pakette toplayacak oyunda yeni bir zorluk modu ve fotoğraf modu gibi yeniliklerin bulunduğunu hatırlatalım. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted: The Nathan Drake Collection Platformlar: PS4 Geliştirici: Bluepoint Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler