Underworld Dreams: The False King Bu Baharda Geliyor

01.04.2022 17:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Skystone Games ve geliştirici Drop of Pixel, birinci şahıs korku oyunu Underworld Dreams: The False King'in bu bahar Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Underworld Dreams: The False King, Lovecraft mitosuna sıkı sıkıya dayanan, yakında çıkacak olan birinci şahıs korku serisi Underworld Dreams Anthology'deki ilk oyundur. HP Lovecraft'ın (ve Robert W Chalmers'ın The King in Yellow) eserlerine dayanan ve 1980'lerde geçen Underworld Dreams: The False King, kayıp kardeşini terkedilmiş gibi görünen bir binaya kadar takip eden bir adamın hikayesini anlatıyor. yıpranmış duvarlarının ardında çok daha uğursuz bir şey.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1792200/Underworld_Dreams_The_False_King/

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 1 Dk önce BLAST Premier: Fall Final 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 9 Dk önce League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Açılış Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Like a Dragon: Yakuza Pirate in Hawaii'den 5 Dakikalık Oynanış Videosu 1 Saat önce ArcheAge Chronicles'tan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler