Unexplored 2: The Wayfarer’s Legacy, 3 Haziran'da Xbox Konsollarına Geliyor

24.05.2022 19:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Big Sugar ve geliştirici Ludomotion, roguelite rol yapma oyunu Unexplored 2: The Wayfarer's Legacy'nin Xbox Series ve Xbox One konsollarına 3 Haziran'da geleceğini duyurdu. Unexplored 2: The Wayfarer’s Legacy ilk olarak 20 Mayıs 2021'de Epic Games Store üzerinden PC için Erken Erişim olarak piyasaya sürüldü.
 
Unexplored 2, keşfedebilmen için geniş ve zengin bir fantezi dünyası yaratıyor. Kalıcı ölüme dair havalı bir dokunuş bulunduruyor: Karakterin ölebilir ancak dünyada zaman akmaya devam edebilir. Oyun tekrarlayıcı ögeler, deneyim puanı ya da altın içermeyen tutkulu, yöntemsel bir aksiyon RYO'dur. Hikâye tamamen senin kararların ve tarihsel olarak bu kararlarının sonuçları hakkında.

Wayfarer olarak Staff of Yendor'u yok etme görevinde ilerlerken dünyayı bir uçtan diğer uca dolaşacaksın. Yol boyunca kabilelerle tanışacak, büyülü yaratıklarla karşılaşacak ve destansı silahlarla tarihi eşyaları bulmak için antik harabeleri keşfedeceksin. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 5 Dk önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 1 Saat önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 2 Saat önce Persona 1 ve 2'nin Remake Sürümleri Yolda Olabilir 3 Saat önce Final Fantasy 7 Remake'in Son Oyunu Ne Zaman Gelecek? 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler