Unity'nin Yeni Teknoloji Demosunu Kaçırmayın

Adam - Part I
16.03.2016 12:43 Gökhan Yılmaz

 
      CryEngine 5 duyurulmuşken ve Unreal Engine 4 pek beklenileni vermez iken oyun dünyasında sessiz ama hızlıca büyümeye devam eden bir başka oyun motoru daha var: Unity. Özellikle son bir kaç sene içersinde basit görselliğinden sıyrılıp rakipleriyle görsellik anlamında rekabete giren oyun motoru şu sıralar 5.4 betası ile yola devam ediyor. GDC için yayınlanan yeni teknoloji demosu giriş kısmıyla hem görselliğiyle hem de devamını merak ettirecek bir çekiciliğe sahip.
 
     Teknoloji demosu Adam isimli gerçek zamanlı render edilmiş bir kısa film. Bu yayınlanan video sadece ilk bölüm fakat gerçekten de çok şık duruyor. Filmin devamı Amsterdam'da düzenlenecek Unite Europa 2016'da gösterilecek.
 

İlgili İçerik Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 29 Dk önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 1 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 2 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler