Ünlü Oyun Motoru Unreal Engine 4 Tamamen Ücretsiz Oldu!

02.03.2015 19:56 Ömür Gencer


      Epic Games, oyun geliştirmeye hevesli olan oyuncuları sevindirecek bir haber paylaştı. Firma, oyun dünyasının en önemli oyun motorlarından Unreal Engine 4'ü ücretsiz yaptığı açıkladı.
 
       İster oyun, ister film, isterseniz de mimari tasarımlar yapmak için artık Unreal Engine 4'ü ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Unreal Engine 4 ile yaptığınız projeyi satışa çıkarır ve 3000 dolar gelir elde ederseniz Epic Games'e Royalty Fee adı altında %5'lik bir ödeme yapmanız gerekecek.
 
       Ünlü oyun motorunun ücretsiz olması hakkında Epic Games'in ortaklarından Tim Sweeney ödeme hakkında "Sadece siz başarılı olduğunuzda başarılı olduğumuz basit bir anlaşma." yorumunda bulundu. Daha sonra Sweeney, ücretsiz olarak yayınlanan motor hakkında "Epic'te kendi oyunlarımızı yaparken kullandığımız teknolojinin tamamen aynısı. Bağımsız yapımlardan yüksek bütçeli yapımlara kadar uzanıyor. Tüm ana platformları destekliyor ve C++'ın kaynak kodlarının %100'ü içeriyor." açıklamalarını yaptı ve şöyle devam etti: " Oyununuzu yapmak ve yayınlamak için ne gerekiyorsa UE4'te bulabilirsiniz. İster kendiniz yaratın isterseniz de Martketplace'ten alın."
 
     Bahsettiğimiz teknolojiyi buradan indirip Unreal Engine 4'ün tüm olanaklarına ücretsiz bir şekilde ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 22 Dk önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler