Ünlü RPG Geliştiricisi Obsidian Kapanmaktan Kurtulmuş

Pillars of Eternity heyecan verici bir oyun
11.03.2015 11:20 Alkan Adakaner

 
    Star Wars: Kotor 2, Neverwinter Nights 2 ve Fallout New Vegas gibi harika RPG oyunlarından tanıdığımız son dönemlerde çıkan en iyi RPG'lerden Wasteland 2'nin geliştirilmesine yardım eden Obsidian Entertainment kapanmanın eşiğinden dönmüş.
 
    Obsidian Entertainment yetkililerinin açıklamalarına göre 2012 yılında büyük çaplı bir oyun projesi almışlar. Bu projenin iptal edilmesiyle birlikte firma neredeyse kapanma noktasına gelmiş; hatta bu yüzden stüdyoda bazı çalışanlar işten çıkarılmış. Eğer firma o dönemde yeni bir proje alamasaymış kapanabilirmiş.
 
    Her ne kadar Obsidian Entertainment o dönemde yeni bir proje alamasa da Pillar of Eternity adlı projelerini 1.1 milyon dolar yardım beklentisiyle Kickstarter'a koymasının ardından firma kurtulmuş; çünkü toplamda 4 milyon dolara yakın bağış toplanmış.
 
    Şimdi Pillars of Eternity 26 Mart'ta piyasaya çıkacak. Bu oyundan beklentiler gerçekten de çok büyük. Özellikle eski tarz RPG oyunlarına ilgi duyanlar Pillars of Eternity'i büyük bir heyecanla bekliyorlar.

    RPG konusunda böylesine yetenekli bir firmanın kapanması gerçekten üzücü olurdu. Umarız Pillars of Eternity hem oyuncuları, hem de geliştiricileri memnun edecek bir performans sergiler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pillars of Eternity Platformlar: PC Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler