Unpacking, 10 Mayıs'ta PS4 ve PS5 Konsollarına Geliyor

08.05.2022 11:55 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Humble Games ve geliştirici Witch Beam, zengin hikaye temalı Unpacking'in PlayStation 5 ve PlayStation 4 sürümlerinin 10 Mayıs'ta çıkış yapacağını duyurdu. Unpacking ilk olarak 2 Kasım 2021'de Xbox One, Switch ve Steam, GOG ve Humble Store üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Unpacking, eşyaları kutulardan çıkarma ve onları yeni bir eve yerleştirme konusu hakkında bir bulmaca oyunudur. Parça parça yapboz, parça ev dekorasyonu, paketini açtığınız hayata dair ipuçlarını öğrenirken tatmin edici bir yaşam alanı yaratmaya davetlisiniz. 
 
Unpacking'de temel amaç, kutulardan eşyaları çıkarmak ve çıkardığın eşyaların kime ait olduğunu hakkında bilgiler edinmek. Çıkardığınız eşyalar sayesinde eşya sahibinin hayat hikayesini öğreneceksiniz.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1135690/Unpacking/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Unpacking Platformlar: PC Geliştirici: Witch Beam Dağıtıcısı: Witch Beam Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 2 Kasım 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler