Unrailed! 23 Eylül'de Erişimden Çıkıyor ve Konsollara da Geliyor

19.08.2020 12:18 Gazali Çetinkaya

 
Yöntemsel olarak üretilen sonsuz dünyalarda arkadaşlarınızla takım olarak çalışıp demir yolu inşa ettiğiniz Unrailed! 23 Eylül'de erken erişimden ayrılacak ve PC ile birlikte PlayStation 4, Xbox One ve Switch'e de gelecek.

Oyun Eylül 2019'dan bu yana Steam'de erken erişimde ve Türkçe arayüz desteği de mevcut. Demo sürüm Nintendo eShop'ta yayınlandı.
 
Tam sürüm ile birlikte ek iklim ve bitki örtüleri, yeni ve daha tuhaf vagonlar ve daha fazla oyun modu dahil olmak üzere yeni içerikler eklenecek.

Switch versiyonu fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Unrailed! Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Indoor Astronaut Dağıtıcısı: Deadalic Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 23 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler