Unravel İki için Ücretsiz Deneme Sürümü Yayınlandı

27.06.2018 06:29 Gazali Çetinkaya

 
   EA Play 2018 sunumunda duyurulan ve duyurulduğu gibi de çıkışını gerçekleştiren Unravel Two için PlayStation 4, Xbox One ve Origin'de ücretsiz deneme sürümü yayınlandı. Electronic Arts'ın belirttiğine göre, bu deneme sürümü ile birlikte oyunun ilk iki bölümünü 10 saat boyunca ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.
 
   Unravel Two'nun deneme sürümünde yapmış olduğunuz ilerleme eğer oyunu satın alırsanız tam sürüme aktarılacak. Fiyatlar platformlara göre şu şekilde:

– PS Store -- 99,99 TL
– Xbox Store -- 90,00 TL (EA Access ile 81,00 TL)
– Origin -- €19.99
 

Geçmişten kopulduğunda yeni bağlar kurulmaya başlar. Unravel Two’da kendi Yarny’nizi yaratabilirsiniz. Daha sonra yerel ortak modda veya tek oyunculu olarak diğer Yarny’lerle ilişki kurabilir, arkadaşlık geliştirebilir ve serüvende ilerlerken birbirinize destek olabilirsiniz.
 
Soğuk ve etkileyici bir bölgede başlayacağınız serüvende ilerlerken oluşan yeni hayata tanıklık edin. Enerji, coşku, ilham dolu ve canavarların da eksik olmadığı etkileyici bir hikayeye başlayın. Tüm zorluklara karşı olumlu bir tavırla ve korkusuzca göğüs gererek etrafınızdaki dünyayı harekete geçirip kimsenin koparamayacağı arkadaşlık bağını keşfedin.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Unravel Two Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Coldwood Interactive Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Platform Çıkış Tarihi: 9 Haziran 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 40 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler