Unreal Engine 3 Videosu Ağzınızı Açık Bırakacak

25.11.2010 13:06 Ersin Kılıç


     Unreal Engine 3 oyun sektörünün en önemli grafik motorlarının başında geliyor. Özellikle yeni nesil konsollar ile birlikte çok daha önemli bir yere sahip olan Unreal Engine 3 grafik motoru, başta Gears of War serisi olmak üzere oynadığımız bir çok oyunun da arkasındaki grafik motorudur.
 
     Epic Games'in her geçen yıl daha da gelişmiş bir şekilde karşımıza çıkardığı Unreal Engine 3, bir çok yapımda kullanılmasına rağmen son olarak Batman Arkham Asylum'da oldukça kaliteli bir görünüm ile karşımıza çıkmıştı. Grafik motoru için bugün yayınlanan teknik demo videosu ise Unreal Engine 3'ün neler yapabileceğini gözler önüne seriyor.
 
     Işıklandırma efekleri, dinamik gölgeler ve dinamik hava koşulları dışında bu yeni teknik demoda alan derinliği gibi detayları da çok net bir şekilde görebiliyoruz. Videonun sonunda tüm özellikleri de sırasıyla açıklanmış.Özellikle bu videodan sonra zaten şu anki hali ile bile mükemmel gözüken Gears of War 3'te nasıl sahneler ile karşılaşacağımızı merak etmeye başladım. Yeri gelmişken Gears of War 3'ün önümüzdeki yıl bu zamanlar piyasaya çıkacağını da hatırlatalım.
 
Unreal Engine 3 için yayınlanan bu yeni teknik demo videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

[DHVIDEO=1890]
Kaynak 
 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler