Unreal Engine 4.25 Sürümü PlayStation 5 ve Xbox Series X Desteğini Getiriyor

06.05.2020 14:34 Gazali Çetinkaya

 
Unreal Engine konsol, mobil ve PC'de en çok kullanılan oyun motorlarından biri ve artık geliştiriciler yeni nesil platformlar için hazırladığı oyunlarında Unreal Engine'ı kullanabilir.

Epic Games, Unreal Engine 4.25 sürümü ile birlikte PlayStation 5 ve Xbox Series X desteğinin sunulduğunu duyurdu.
 
Epic Games tarafından belirtilene göre "Unreal Engine 4.25 Sony'nin PlayStation 5 ve Microsoft'un Xbox Series X konsolu için başlangıç desteğini getiriyor. Yeni nesil konsollara hazırlanan geliştiricileri desteklemek için optimizasyonlar, iyileştirmeler ve sertifika gereksinimleri ile bu sürümü yıl boyunca güncelleyeceğiz. Özellikler arasında yeni ses geliştirmeleri, online alt sistemler, TRC ile XR sertifikasyon gereksinimleri yer alıyor." 
 
4.25 sürümü ile birlikte ayrıca ray tracing ve Niagara VFX betadan çıkıyor ve çok sayıda yeni özellik ile iyileştirme ekleniyor. Tüm detaylarına buradan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 1 Saat önce Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 1 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 2 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler