Unreal Engine 5 Fiziklerini Sergileyen Oyun Artık Steam'de

25.03.2024 14:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Jilted Generation Productions şu anda Steam platformu üzerinde tamamen ücretsiz bir şekilde deneyebileceğiniz bir oyun paylaştı. Buna aslında bir oyun demek elbette yanlış olur çünkü içerisinde Unreal Engine 5 oyun motorunun bize sunduğu fizik sistemlerini deneyebiliyor, bu sistemlerin nasıl işlediğini görebiliyor ve daha fazla detaya sahip olabiliyorsunuz.
 
Unreal Physics ile gerçekçi sistemlere bir bakış atabiliyorsunuz 
 
 
 
Unreal Physics adıyla karşımıza çıkan bu proje gerçekçi fizik sistemlerini bizlere sunuyor ve oyunda her türlü yıkım dinamiği, yağmur fiziği ve daha fazlası yer alıyor. Gerçekçi simülasyon unsurlarını bünyesinde barındıran bu proje dahilinde lavların sağda solda akıp gittiğini, su içerisinde yüzerken yapacağınız hamlelere göre değişkenlik gösteren su fiziğini ve ateş ettiğiniz yerin parçalanışını görebilirsiniz.
 
Eğer bir geliştiriciyseniz, Unreal Engine 5 dikkatini çekiyorsa veya bu tarz sistemlerin nasıl işlediğini görmek istiyorsanız bu projeye bir göz atmanızda yarar var. Aynı zamanda projenin detaylarını gösteren yeni bir video yayınlanmış durumda. Bu video içeriğine de aşağıdan göz atabilir ve sistemi nasıl işlediğini görebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 17 Dk önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 48 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler