Unreal Engine 5 Yapımı Superman Oyun Demosu Yayınlandı

07.06.2021 13:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Unreal Engine 5 yapımı etkileyici bir Superman oyun demosu ortaya çıktı. Reddit Gaming alt dizininden, TJATOMICA kullanıcısı tarafından çok dikkat çeken bir video yayınlandı Kısa klipte, Superman'in Manhattan'da bir çatı katında koştuğunu ve ardından uçtuğunu gösteriyor.
 
Reddit gönderisinin başlığına göre, kullanıcı bunun Unreal Engine 5'te oynadığını ve bunun bir demo olduğunu ortaya dile getiriyor, UE5 motoru Fortnite geliştiricisi Epic Games tarafından genel kullanıma sunuldu.
 
Böyle bir Supermen oyununun gün yüzüne çıkması oyuncular tarafından heyecan verici olarak karşılanabilir. Ancak bu gerçekten bir oyunun gelişim demosu ise yakın zamanda piyasaya sürülmeyeceği kesin  Şu anda DC'nin oyun geliştirmesi tamamen iki ürüne odaklanmış durumda: Gotham Knights ve Suicide Squad: Kill the Justice League oyunları. Her ikisi de Ağustos 2020'de tanıtıldı. 
 
Demoya buradan ulaşabilirsiniz 

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler