Unsolved Mysteries'ın 2. Sezonu Yayınlandı

20.10.2020 11:35 Özgür Eroğlu

 
 
1987'de yayın hayatına başlayan ve 2010 yılında son sezonu ile izleyicilerin karşısına çıkan, çözülememiş olayların çözülmeye çalışıldığı Unsolved Mysteries'in yeni sezonu geçtiğimiz aylarda başlamıştı.

Geçtiğimiz aylarda yeni sezonu yayınlanan dizinin sadece ilk kısmı yayınlanmıştı. İkinci kısım da geçtiğimiz saatlerde yayınlandı. Ancak artık ilk sezonun ikinci kısmı olarak değil, direkt olarak ikinci sezon olarak geçiyor. İki sezonu da Netflix'te bulabilirsiniz.

İlk sezon gibi yine 6 bölümden oluşuyor ikinci sezon. Bölümler ortalama 47 dakika. Bölüm isimler sırayla şöyle: Üst Düzey Bürokrat Cinayeti, Oslo'da Bir Ölüm, Kaçak İdam Mahkumu, Tsunami Hayaletleri, Goldeki kadın, Çalınan Çocuklar.
 
Orijinal Unsolved Mysteries'in yaratıcıları ve Stranger Things'in yapımcıları, Unsolved Mysteries'in yeni sezonunun yapımını üstleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler