Unsung Story PS4 için de Gelebilir

22.01.2014 08:22 Alkan Adakaner


      Vagrant Story ve Final Fantasy Tactics'in yaratıcısı olan Yasumi Matsuno'nun yeni oyunu Unsung Story: Tale of the Guardians'ın Kickstarter kampanyasında bazı değişiklikler yaşandı. Oyunun PS Vita sürümünün çıkması için 1.8 milyon dolar, 3DS sürümü için ise 2.8 milyon dolar bağış hedefi belirleyen geliştirici Playdek bu yüksek beklentisini düşürdü. Ayrıca PS4 için de bir bağış amacı belirlendi.
 
     Yeni açıklamalara göre oyunun PS Vita sürümü içn 1 milyon dolar,  3DS sürümü için ise 1.5 milyon dolar bağış toplanması isteniyor. Yeni eklenen Playstation 4 sürümü için ise 1.25 milyon dolarlık bağış isteniyor. Ayrıca Newgame Plus için 1.6 milyon dolar, Co-op mode için ise 1.7 milyon isteniyor.
 
    Bağış kampanyasının bitmesine 23 gün olan ve şu ana kadar 390.000 dolar toplanan Unsung Story:  Tale of the Guardians'ın asgari bağış hedefi ise 600.000 dolar. Oyunun Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Unsung Story: Tale of the Guardians Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Playdek Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 6 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 7 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 9 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler