Uzay Temalı Gerilim Oyunu Fort Solis için Çıkış Tarihi Verildi

27.06.2023 17:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Troy Baker, IGN üzerinden yayınlanan bir video içeriğinde Fort Solis hakkında çeşitli detaylar verdi. Baker bu videoda uzay temalı gerilim aksiyon oyunu Fort Solis'in 22 Ağustos 2023'te PlayStation 5 ve PC'ye geleceği belirtti.
 
Dikkat çekici atmosfere sahip bir yapım
 
 
 
Çeşitli tanıtım fragmanlarıyla beraber karşımıza çıkan Fort Solis, oyuncuların dikkatini çekmeyi başardı. Birçok oyuncu tarafından beklenen yapım iddialı bir şekilde çıkış yapmaya hazırlanıyor. Hem içerisinde yer alan kadro hem gerilim ve sinematik sahneler oyunun iyi bir deneyim sunacağının habercisi.
 
Mars'ta geçen bu yepyeni sinematik korku oyunu belirtilene göre oyuncuları koltuklarına kilitleyecek. Sürükleyici bir deneyimi sunmayı hedefleyen oyunda aniden ortam gerilebilecek, ne olup bittiğini anlamaya çalışacak ve çeşitli sırları çözmeye başlayacağız. 
 
Troy Baker (The Last of Us), Roger Clark (Red Dead Redemption 2) ve Julia Brown (World of Fire) gibi oyuncuların yer aldığı proje 22 Ağustos tarihinde geliyor.
 
İşte video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fort Solis Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Myth: Wukong'dan 7 Dakikalık Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 01 Temmuz Darkest Dungeon II Xbox Konsollarına Geliyor: Türkiye Fiyatı Belli Oldu 01 Temmuz Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 01 Temmuz Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 01 Temmuz Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 01 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler