Uzayda Geçen İnşa Etme Oyunu "Avorion" Erken Erişimden Çıktı

10.03.2020 13:01 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Boxelware'in yaptığı, uzayda geçen sandbox türündeki inşa etme oyunu Avorion erken erişimden çıktı. 2017'de erken erişimi başlayan dün oyun, dün itibarıyla erken erişimden çıktı ve oyunun 1.0 sürümü yayınlandı. Ayrıca çıkış fragmanı da paylaşıldı.
 
Avorion, co-op olarak da oynayabildiğiniz sandbox türünde ve uzayda geçen, kendi uzay geminizi yaratabildiğiniz bir oyun. Destansı uzay savaşlarında savaşın, keşfedin, madencilik yapın, ticaret yapın ve bilinmeyen bir düşman tarafından ele geçirilmekten kurtulmak için kendi imparatorluğunuzu kurun.
 
Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Oyun şu anda sadece PC için erişilebilir durumda. Aynı zamanda oyunun resmi sitesinde bir demo mevcut. Buraya tıklayarak hem siteyi inceleyebilir, hem de demoyu indirip deneyebilirsiniz. Bahsi geçen çıkış fragmanını da aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Avorion Platformlar: PC Geliştirici: Boxelware Dağıtıcısı: Boxelware Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 9 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler