Uzun Süre Oyun Oynayan Genç, Yaşamını Yitirdi

22.11.2012 19:10 Erkut Köse


   Oyun oynamayı hepimiz seviyoruz. Ancak her şeyde olduğu gibi oyunun da fazlası insan sağlığına zarar veriyor. Saatlerce oyun oynadığı için hayatını kaybeden oyuncular bunun en somut örneği.
 
    Ne yazık ki bu ölümlere bir yenisi daha eklendi. Tayland'lı 24 yaşındaki genç oyuncu, saatlerce oyun oynamasının ardından bilgisayarı başında ölü bulundu. Yakınlarının söylediklerine göre kendisi tam bir oyun bağımlısıydı ve sabahlara kadar bilgisayarı başında oyunlar oynuyordu.
 
    Ölümün tam olarak hangi sebeple gerçekleştiği şu an için bilinmiyor. Kesin tanı ise yapılacak olan otopsinin ardından belli olacak. Umarız artık oyuncular bu konuda daha da bilinçlenir ve böyle olaylarla karşılaşmayız.

İlgili İçerik Yorumlar 43 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler