VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi 2. Split'in 1. Haftası Tamamlandı!

04.04.2023 22:32 Hamit Can Sayılgan

 
    Riot Games ve ESA Esports işbirliği düzenlenen VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi 2. Split 1. haftası tamamlandı! 
 
    9 takımın mücadele edeceği ligde ilk gün; Galakticos ile SuperMassive ve Fenerbahçe Esports ile S2G Esports karşı karşıya geldi. Karşılaşmaların sonucunda SuperMassive, 2-1 Galakticos'u, S2G Esports ise Fenerbahçe Esports'u 2-0 mağlup etmeyi başardı.
 
     İkinci gün; Thunderbolts ile Galatasaray Esports ve Digital Athletics ile DenizBank İstanbul Wildcats karşı karşıya geldi. Karşılaşmaların sonucunda Galatasaray Esports, 2-0 Thunderbolts'u, Digital Athletics ise DenizBank İstanbul Wildcats'i 2-0 mağlup etmeyi başardı.
 
     Üçüncü gün; Fire Flux Esports ile Papara SuperMassive karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda 2-1 galibiyet elde eden taraf Fire Flux Esports oldu! Böylelikle VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi 2. Split'in 1. haftası tamamlandı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 1 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 1 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler