VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi 2. Split'in 3. Haftası Tamamlandı!

18.04.2023 11:43 Hamit Can Sayılgan

 
  
     Riot Games ve ESA Esports işbirliği düzenlenen VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi 2. Split'in 3. haftası tamamlandı!
   
     9 takımın mücadele edeceği ligde ilk gün; Galatasaray Espor ile S2G Esports ve Digital Athletics ile Fenerbahçe Esports karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda 2-0'lık skorla galibiyet alan takımlar S2G ve Digital Ahtletics oldu. İkinci gün; Galakticos ile Fire Flux Esports ve İstanbul Wildcats ile SuperMassive karşı karşıya geldi. Fire Flux, Galakticos'un 2-0, SuperMassive ise İstanbul Wildcats'i 2-1 mağlup etmeyi başardı. Üçüncü gün; Thunderbolts ile Fenerbahçe Esports karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonuncunda Thunderbolts, 2-0 galibiyet elde ederek haftayı kapattı. 
 
     Lig sıralamasına baktığımızda; Digital Athletics ile S2G Esports, 3 galibiyet sayısıyla namağlup olarak liderliği paylaşıyor. 3. sırada ise 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet sayısıyla SuperMassive Esports yer alıyor.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler