VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1 Şampiyonu Fire Flux Esports Oldu!

16.04.2024 12:45 Hamit Can Sayılgan

 
       VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde büyük final karşılaşması 14 Nisan Pazar günü gerçekleşti. Final, Fire Flux Esports ile Galakticos arasında 5 maçlık seri formatında ESA Espor Arena'da oynandı. Karşılaşmanın sonucunda Fire Flux Esports, Galakticos'u 3-0 mağlup ederek VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1 şampiyonu olmayı başardı! 
 
     5 maçlık seri formatında gerçekleşen karşılaşmada Lotus, Bind ve Split haritaları seçildi. Lotuıs haritası 13-10, Bind haritası 14-12 ve Split haritası 14-12, Fire Flux galibiyetiyle sonuçlandı. Uzatmalara gidilen Bind ve Split için iki tarafında pes etmeden gerçekleştirdiği mücadelesine tanıklık edildiğini söyleyebiliriz. Galakticos karşılaşmaları çok istese de ve açık ara farkları müthiş geri dönüşlerle kapatsa da Fire Flux Esports rakibini domine etmeyi başardı ve kupanın sahibi oldu. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 2 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 2 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler