VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde 4. Hafta Başlıyor!

10.02.2024 20:14 Hamit Can Sayılgan

 
     VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde 4. hafta karşılaşmaları bugün başlıyor! İlk karşılaşma İstanbul Wildcats ile 1907 Fenerbahçe Esports arasında ikinci karşılaşma ise HOWL Esports ile Regnum Carya arasında 3 maçlık seri formatında oynanacak. 
 
     İkinci gün Digital Athletics ile Galatasaray Esports, Fire Flux Esports ile S2G Esports, üçüncü gün ise Papara SuperMassive ile Regnum Carya, HOWL Esports ile Galakticos karşı karşıya gelecek. 
 
     Lig sıralamasına baktığımızda Galakticos oynadığı 3 karşılaşmayı da mağlubiyetsiz olarak tamamlayarak lider konumunda yer alıyor. Hemen alt sırada ise 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet sayısıyla ikinciliği paylaşan Papara SuperMassive, Fire Flux Esports yer alıyor. 
 
    VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi, 7 haftalık mücadelenin ardından sonlanacak ve sıralamada yer alan 6 takımın Playoff mücadelesiyle şampiyonunu belirleyecek!  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 15 Dk önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 1 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler