VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde İlk Finalist Fire Flux Oldu!

07.04.2024 13:46 Hamit Can Sayılgan

 
     VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde ilk finalist Fire Flux Esports oldu. Fire Flux Esports üst tur finalinde rakibi Galatasaray Esports'u 2-0 mağlup ederek büyük finale yükselmeyi başardı. Mağlup olan Galatasaray Esports ise alt tur finalinde Galakticos ile karşı karşıya gelecek. Alt tur finalinin galip olan takımı ise büyük finalde Fire Flux Esports'un rakibi olacak.
 
     Alt turda HOWL Esports ile Galakticos karşılaştı. Karşılaşmanın sonucunda Galakticos, 2-0 galibiyet elde ederek alt tur finaline yükseldi. Fire Flux'a mağlup olan Galatasaray Esports ile Galakticos karşı karşıya gelecek.
 
     Galakticos ile Galatasaray Esports arasındaki karşılaşma bugün saat 18:30'da oynanacak. Karşılaşmanın sonucunda ligin büyük final karşılaşması belli olacak. VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nin şampiyonunu belirleyecek büyük final karşılaşması ise 14 Nisan Pazar günü gerçekleşecek.    
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 7 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 7 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 7 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler