VALORANT Champions İstanbul'da Playoff Etabına Yükselen 2. Takım OpTic Gaming Oldu!

03.09.2022 12:23 Hamit Can Sayılgan

 
     VALORANT Champions İstanbul turnuvası bütün hızıyla devam ediyor. Turnuvanın Playoff etabına yükselen 2. takımı B grubundan OpTic Gaming oldu! OpTic Gaming, LOUD'u 2-1 mağlup ederek Playoff etabına yükseldi.
 
     Dün gerçekleşen karşılaşmalarda B grubunun galip takımları OpTic Gaming ve LOUD karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda OpTic Gaming, LOUD'u 2-1 mağlup ederek Playoff etabına yükseldi. D grubunda ise açılış karşılaşmaları oynandı. DRX ile FURIA, fnatic ile 100 Thieves'in karşı karşıya geldiği karşılaşmaların sonucunda DRX 2-0, 100 Thieves ise 2-1 rakiplerini mağlup etmeyi başardı.
 
     DRX ile 100 Thieves, Playoff etabına yükselmek için bugün saat 21:00'da karşı karşıya gelecek. C grubunda FunPlus Phoenix ile KRÜ Esports, XSET ile XERXIA, açılış karşılaşmaları bugün saat 18:00'da oynanacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler